Lisatud 01.10.2024

Uue EOS´i juhatuse valimine

Tere, optometrist!

Valime Eesti Optometristide Seltsile uue juhatuse, kelle volitused kehtivad järgmised kolm aastat, 10.2024-09.2027. Valimised toimuvad online valimisplatformil ajavahemikul 1. oktoober kuni 6. oktoober 2024. Valida ehk poolthääle anda saab kogu nimekirjale korraga.

Sinu hääl on väga oluline, sest uue juhatuse valimiseks peavad oma hääle andma vähemalt pooled pluss üks täisliikmetest.

Hääletada saavad EOS´i aastamaksuga sisse loginud täisliikmed, igal täisliikmel on üks hääl. Ümberhääletada hiljem ei saa. Hääletus on anonüümne, töörühm ei saa infot, kes kuidas hääletas, saame teada ainult häälte arvu.

Hääletada ei saa registreerunud aastamaksuta liikmed – alati saab täisliikmeks hakata, oled väga oodatud! Kui oled praegu registreerunud kui aastamaksuta liige aga soovid olla täisliige, siis anna sellest soovist info@optometristid.ee teada, muudame staatuse, sulle vastatakse tundide jooksul, kahjuks mitte kohe.

Palun ära jäta hääletamist viimasele minutile, sest kui esineb probleeme näiteks sisselogimisega, staatuse muutmisega täisliikmeks, ei pruugi töörühm jõuda abipalvele otsekohe reageerida.

Parooli uuendamise link: https://optometristid.ee/unustasid-parooli

Hääletuse tulemused selguvad 7. oktoobril 2024, anname sellest teada uudiskirjas ja uudisena meie kodulehel.

Aitäh, et hääletad ja aitad optomeetriat edendada!

EOS töörühm

Scroll to Top